Ajattelin aluksi, että helppo homma, tässä menee korkeintaan pari tuntia. Lopputulos oli se, että vietin leikkuulautojen, hellan ja kameran ääressä neljä ja puoli tuntia! Kokkaaminen kävi seminopeasti, mutta annosten asettelu lautaselle, oikean valon ja kuvakulman löytäminen sekä mahdollisimman monen kuvakulman hakeminen vie aikansa!
Lisäksi onnistuin ensimmäistä kertaa elämässäni tekemään kermavaahdosta voita. Siis kaikkein yksinkertaisin asia koko operaatiossa, ja mokaan sen! Noh, aina ei mene niinkuin strömsössä.
Ps. Jos kuvien herkut maittaisivat myös kotikeittiössä, kannattaa etsiä kesäkuussa käsiinsä Olé-lehti. Sieltä löytyvät reseptit, ja pieni tietopaketti Espanjan kesäajan ruokakulttuurista!
Terhi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti